Kontak Person: Jessie Ji

Mobile/What's app/Wechat: +86 13660738457

Email: 012@sinaekato.com

jagad kaendahan Timur Tengah 2024
spanduk
BANNER1(5)
BANNER3
X
  • Kantor Pusat & Pabrik & Pusat Penjualan

    Sina Ekato Chemical Machinery Co.,Ltd.(Kutha GaoYou)
    Tambah: Taman industri Baqiao, kutha Gaoyou, kutha Yangzhou, provinsi Jiangsu, China;

  • Kantor Hongkong:

    Jerman Sina Ekato Group Ltd
    Tambah: 23/F B07 HOVER BANGUNAN INDUSTRI, NO.26-38 KWAI CHEONG ROAD, KWAI CHUNG NT HONG KONG;

  • Kantor Guangzhou:

    Guangzhou Sina Ekato Chemical Machinery Co., Ltd.
    Tambah: Blok A1, Zona Industri Xinlukou, 15 Dheweke, Bagian Xiamao, Shijing Street, Distrik Baiyun, Guangzhou;

  • Bantuan Layanan & Instalasi Sawise Dodolan ing saindenging jagad:

    China - Provinsi Jiangsu
    Eropah - Belgia
    UAE - Dubai & Kuwait & Oman
    Thailand - Bangkok

ngerti liyane babagan perusahaan
perusahaan2
perusahaan3
perusahaan4

njelajah kitaproduk utama

KAMI BISA MENYEDIAKAN: Sertifikat Paten / Sertifikat CE / ISO9001 /
Sertifikat Stainless Steel 316L

apa kita nindakake

① Komunikasi Mutual (Kunjungan ing situs yen perlu)
② Desain Profesional
③ Konfirmasi Teknis
④ Tandatangani PI & Kontrak
⑤ Produksi – Cutting & Welding & Instalasi
⑥ Nguji Video & FAT Ing Pabrik
⑦ Ekspor Packing Kayu
⑧ Pengiriman kanthi Laut utawa Udara
⑨ Bantuan Instalasi (Miturut video utawa On-site)

layanan

kita bakal njamin sampeyan tansah njaluk
asil paling apik.

  • Taun Pengalaman
    31

  • Negara Pelanggan
    65

  • Staff Profesional
    150

  • Wareg saka Pelanggan
    100%

  • Area Produksi Pabrik
    10000

paling anyarproyek

gotong royongPelanggan

  • mitra9
  • mitra 10
  • mitra 11
  • mitra 12
  • mitra 13
  • mitra 14
  • mitra 15
  • mitra 16
  • mitra 17
  • mitra 18
  • mitra 19
  • mitra20
  • mitra21
  • mitra22
  • mitra23
  • mitra24
  • mitra25
  • mitra26
  • mitra27
  • mitra28
  • mitra29
  • mitra30
  • mitra31
  • mitra32
  • mitra33
  • mitra34
  • mitra35
  • mitra36
  • mitra37
  • mitra38
  • mitra39
  • mitra40
  • mitra 41
  • mitra 42
  • mitra 43
  • mitra 44
  • mitra45
  • mitra 46

Pitakonan kanggo pricelist

Wiwit diadegaké, pabrik kita wis ngembangaken produk kelas donya pisanan karo adhering prinsip kualitas pisanan.Produk kita wis entuk reputasi sing apik ing industri lan kapercayan sing terkenal ing antarane para pelanggan anyar lan lawas.

ngirim saiki

paling anyarwarta & blog

ndeleng liyane
  • warta

    Review Sinaekato 2024 kosmoprof Italia pameran

    Cosmoprof Italia minangka acara sing diantisipasi banget kanggo industri kecantikan lan kosmetik, lan pertunjukan 2024 ora nguciwani.Ing antarane akeh perusahaan sing nampilake produk lan inovasi, perusahaan SinaEkato st...
    maca liyane
  • warta

    Ramadhan Mubarak:

    Nalika wulan suci Ramadhan diwiwiti, SINA EKATO CHEMICAL MACHINERY CO.LTD.ngaturaken sugeng riyadi dumateng sedoyo rencang-rencang muslim sadonya.Ramadhan Mubarak!Muga-muga wulan suci iki nggawa sampeyan lan wong sing ditresnani ...
    maca liyane
  • warta

    Ing Maret 2024, kahanan produksi ing pabrik SINA EKATO rame karo aktivitas

    Ing wulan Maret 2024, kahanan produksi ing pabrik SINA EKATO rame banget amarga perusahaan terus nggawe inovasi lan nggawe peralatan kosmetik sing paling apik.Salah sawijining produk utama sing dadi fokus yaiku ...
    maca liyane
  • warta

    Apa mixer homogenizer cuci cair?

    Ing industri manufaktur, utamane ing produksi produk cair kayata deterjen, sampo, lan gel padusan, duwe peralatan sing tepat penting kanggo njamin kualitas lan efisiensi pabrikan ...
    maca liyane
  • warta

    Apa Itu Kosmetik Vacuum Emulsifying Mixer?

    Mixer pengemulsi vakum kosmetik, uga dikenal minangka mixer homogenisasi vakum, minangka piranti penting ing proses manufaktur macem-macem kosmetik lan produk perawatan pribadi.Inovatif iki ...
    maca liyane
  • warta

    SINAEKATO- Pameran Bologna ing Italia

    SINAEKATO, produsen mesin kosmetik sing misuwur wiwit taun 1990-an, bakal ngumumake partisipasi ing Pameran Bologna sing bakal teka ing Italia.Kanthi sejarah sing sugih nyedhiyakake mesin kosmetik berkualitas tinggi ...
    maca liyane