Kontak Person: Jessie Ji

Mobile/What's app/Wechat: +86 13660738457

Email: 012@sinaekato.com

page_banner

RO Water Treatment Series

  • 500L/Jam – 5000L/Jam Water Treatment Plant industri baja tahan karat/PVC Reverse Osmosis Water Purification One-stage and Two-stage

    500L/Jam – 5000L/Jam Water Treatment Plant industri baja tahan karat/PVC Reverse Osmosis Water Purification One-stage and Two-stage

    Teknologi reverse osmosis minangka teknologi dhuwur modern sing dikembangake ing China.Osmosis mbalikke yaiku kanggo misahake banyu saka solusi sawise nembus membran semi-transparan sing digawe khusus liwat tekanan sing luwih dhuwur tinimbang tekanan osmosis ing solusi kasebut. .Miturut tekanan osmosis sing beda-beda saka macem-macem bahan, proses reverse osmosis kanthi tekanan sing luwih dhuwur tinimbang tekanan osmosis bisa digunakake kanggo nggayuh tujuan pemisahan, ekstraksi, pemurnian lan konsentrasi solusi tartamtu ora perlu panas lan ora ana. proses owah-owahan fase;mulane, iku ngirit energi luwih saka proses tradisional.

  • Sistem pengenceran online Sina Ekato AES

    Sistem pengenceran online Sina Ekato AES

    sistem pengenceran online nyedhiyakake cara sing efisien lan dipercaya kanggo ngencerake bahan kimia lan zat pekat kanthi diluent, ngasilake kualitas produk sing konsisten, keseragaman produk, lan penghematan sing signifikan ing proses manufaktur.

  • Mesin perawatan banyu murni industri kosmetik RO mesin Perawatan banyu

    Mesin perawatan banyu murni industri kosmetik RO mesin Perawatan banyu

    Kosmetik medis kimia pabrik banyu murni RO sistem perawatan banyu RO sistem dimurnèkaké banyu pisanan diprodhuksi kanggo industri kayata Kosmetik, farmasi, pangan lan elektronik wis rumiyin di senengi dening kedhaftar kanggo kualitas banyu stabil lan operasi prasaja.Sistem kasebut ngrampungake masalah regenerasi lan reresik sing asring sajrone nggunakake pembersih banyu ion.Kanthi ngetrapake prinsip fisik, ngidini banyu ngliwati film osmosis mbalikke kanthi diameter sepuluh sepersewu mikron lan misahake impurities, ion, mikroba lan koloid ing banyu, supaya bisa nyukupi kabutuhan banyu ing kosmetik, apotek. , industri elektronik lan panganan.

  • 500L/H-2000L/H RO Water treatment Grade siji lan loro industri farmasi kelas

    500L/H-2000L/H RO Water treatment Grade siji lan loro industri farmasi kelas

    Teknologi reverse osmosis minangka teknologi dhuwur modern sing dikembangake ing China.Osmosis mbalikke yaiku kanggo misahake banyu saka solusi sawise nembus membran semi-transparan sing digawe khusus liwat tekanan sing luwih dhuwur tinimbang tekanan osmosis ing solusi kasebut. .Miturut tekanan osmosis sing beda-beda saka macem-macem bahan, proses reverse osmosis kanthi tekanan sing luwih dhuwur tinimbang tekanan osmosis bisa digunakake kanggo nggayuh tujuan pemisahan, ekstraksi, pemurnian lan konsentrasi solusi tartamtu ora perlu panas lan ora ana. proses owah-owahan fase;mulane, iku ngirit energi luwih saka proses tradisional.