Kontak Person: Jessie Ji

Mobile/What's app/Wechat: +86 13660738457

Email: 012@sinaekato.com

page_banner

Seri Mesin Parfum

  • Mesin Pengisi Vakum Minyak Wangi TVF Mesin Pengisi Minyak Wangi

    Mesin Pengisi Vakum Minyak Wangi TVF Mesin Pengisi Minyak Wangi

    Mesin pangisi minyak wangi otomatis adhedhasar prinsip vakum.Tangki panyimpenan udara lan tampilan komputer digunakake kanggo ngisi sing tepat.Nalika botol kaca utawa botol plastik didorong menyang posisi sensor, sensor ngrasakake materi kasebut lan bakal nyilem kanthi otomatis kanggo ngisi.

  • Mesin pembersih udara botol parfum

    Mesin pembersih udara botol parfum

    Mesin Pembersih Botol Instruksi Mesin Pembersih Udara kanggo Tabung Botol Dijual digunakake kanggo ngresiki botol plastik lan kaca lan tabung ing kosmetik, apotek dll. Kanthi aplikasi sing akeh lan ora perlu ngganti spare parts.Parameter Teknis Tegangan fase tunggal, 220V Konsumsi udara 60L/Min Tekanan udara 4-5kgf/cm2 Kecepatan 30-40 botol/menit Dimensi 720 x750 x 1300(L×W*H) Bobot 90kg Penghilang debu pemurnian ion negatif dikontrol dening a mikrokom...
  • Mesin Pengikat Parfum Semi-otomatis Manual

    Mesin Pengikat Parfum Semi-otomatis Manual

    Katrangan Produk Video Mesin Iku jinis mesin penet.Cocog kanggo mencet jinis tutup minyak wangi kanthi operasi sing gampang.Mesin kasebut nggunakake tekanan udara kanggo mencet tutup menyang botol minyak wangi.Iki kalebu awak mesin, permukaan meja, piranti clamping lan sistem kontrol pneumatik.Mesin bisa disesuaikan adhedhasar panyuwunan sampeyan, ing ngisor iki ana cetakan sing beda kanggo tutup sing beda.Kauntungan • Penampilan apik, struktur kompak • akurasi posisi, ...
  • Mesin Crimping Parfum Semi-otomatis Manual

    Mesin Crimping Parfum Semi-otomatis Manual

    Mesin capping parfum yaiku mesin clamping tutup kanggo tutup tutup semprotan.Mesin bakal nggunakake tutup chuck ditutup, diikat menyang flange ing botol.Kabeh awak, countertops, piranti clamping lan sistem kontrol pneumatik.

    Iki minangka jinis mesin crimping.Cocog kanggo mencet jinis tutup minyak wangi kanthi operasi sing gampang.Mesin kasebut nggunakake tekanan udara kanggo mencet tutup menyang botol minyak wangi.Iki kalebu awak mesin, permukaan meja, piranti clamping lan sistem kontrol pneumatik.

  • SINA EKATO XS Mesin Pembuat Parfum Aroma Chiller Filter Mixer

    SINA EKATO XS Mesin Pembuat Parfum Aroma Chiller Filter Mixer

    Mesin nggawe parfum wis ngrevolusi industri produksi minyak wangi.Dheweke dirancang kanggo nyampur wewangen lan minyak esensial kanggo nggawe minyak wangi sing berkualitas kanthi cepet lan efisien.Saiki, ana akeh jalur produksi minyak wangi sing nduweni teknologi canggih, nggawe luwih gampang produsen ngasilake macem-macem wewangian kanggo ngebaki pasar sing beda-beda.

  • Politik Filter Movable Kanggo Parfum Nggawe

    Politik Filter Movable Kanggo Parfum Nggawe

    Saringan rong tahap sing bisa dipindhah yaiku sistem panyaring kanthi rong tahapan sing bisa dipindhah utawa dipindhah maneh yen perlu. .

  • SINA EKATO XS Mesin Pembuat Parfum Aroma Chiller Filter Mixer

    SINA EKATO XS Mesin Pembuat Parfum Aroma Chiller Filter Mixer

    Parfum-nggawe mesin wangi chiller Filter mixer ing basis saka ngenalke teknologi majeng saka luar negeri dening kita perusahaan, produk iki khusus digunakake kanggo klarifikasi lan filtrasi saka Cairan kayata kosmetik, parfum lan ing sawise pembekuan.Iki minangka piranti sing cocog kanggo nyaring kosmetik lan minyak wangi ing pabrik kosmetik.

  • Explosion-bukti New Parfum-nggawe Machine Fragrance Chiller Filter Mixer

    Explosion-bukti New Parfum-nggawe Machine Fragrance Chiller Filter Mixer

    Parfum-nggawe mesin wangi chiller Filter mixer ing basis saka ngenalke teknologi majeng saka luar negeri dening kita perusahaan, produk iki khusus digunakake kanggo klarifikasi lan filtrasi saka Cairan kayata kosmetik, parfum lan ing sawise pembekuan.Iki minangka piranti sing cocog kanggo nyaring kosmetik lan minyak wangi ing pabrik kosmetik.