Kontak Person: Jessie Ji

Mobile/What's app/Wechat: +86 13660738457

Email: 012@sinaekato.com

page_banner

Mesin Ngisi Tube & Sealing

  • ST-60 60 Pcs/Min France Model Lotion Krim Odhol Pasta Gigi Pewarna Rambut Gel Tabung Isi lan Mesin Penyegel (Kanggo Tabung Plastik & Laminasi & Aluminium)

    ST-60 60 Pcs/Min France Model Lotion Krim Odhol Pasta Gigi Pewarna Rambut Gel Tabung Isi lan Mesin Penyegel (Kanggo Tabung Plastik & Laminasi & Aluminium)

    Mesin iki minangka peralatan teknis sing dhuwur kanthi sukses lan dirancang kanthi ngenalake teknologi luar negeri sing maju lan nggabungake syarat GMP, kanthi fitur struktur sing adil, fungsi lengkap, operasi sing gampang, ngisi akurat, mlaku stabil, uga swara sing sithik.

    Kacepetan kanthi 60Pcs / Min;

  • ST-600 80 Pcs/Min France Model Mesin Pengisian Tabung Otomatis lan Mesin Penyegel kanggo Tabung Plastik & Laminasi & Aluminium

    ST-600 80 Pcs/Min France Model Mesin Pengisian Tabung Otomatis lan Mesin Penyegel kanggo Tabung Plastik & Laminasi & Aluminium

    Iku nganggo karo PLC controller.otomatis operasi saka Cairan utawa bahan viskositas dhuwur ngisi nganti printing nomer batch (kalebu tanggal Pabrik), iku peralatan becik kanggo tabung Alu, tabung plastik lan macem-macem tabung Isi lan sealing ing kosmetik, pharmacy.foods, adhesives etc , tundhuk karo standar GMP.

    Kacepetan 80Pcs / min;

  • GZF-F 45-60 Pcs/Min China Model Terbaik Tabung Pasta Gigi Lembut Tabung Plastik Komposit Kosmetik Isi Mesin Sealing

    GZF-F 45-60 Pcs/Min China Model Terbaik Tabung Pasta Gigi Lembut Tabung Plastik Komposit Kosmetik Isi Mesin Sealing

    Mesin GZF-F model iki nganggo desain 12 stasiun.Cocog kanggo kabeh jinis lempitan Packing kanggo tabung logam.bisa gampang éling tabung plastik lan tabung logam.

    Packing kanthi ngganti cetakan lan bagean.Iki minangka peralatan sing cocog kanggo tabung ALU, tabung plastik lan pirang-pirang ngisi tabung lan segel ing industri kosmetik, farmasi, panganan, adhesive, lsp, lan tundhuk karo standar GMP.

    Kacepetan 45-60Pcs / min;

  • OTOMATIS ROTARY PISTON MULTIFUNCTIONAL FIlling AND CAPPING MACHINE

    OTOMATIS ROTARY PISTON MULTIFUNCTIONAL FIlling AND CAPPING MACHINE

    mesin ngisi desktop piston rotary lan mesin capping kanggo peralatan kosmetik - solusi sing serbaguna lan efisien kanggo ngisi lan nutup produk kosmetik.Mesin canggih iki dirancang kanggo njamin ngisi macem-macem formula kosmetik sing tepat lan konsisten.Mekanisme piston rotary ngidini kontrol sing akurat babagan volume produk sing disedhiyakake, njamin tingkat isi sing konsisten ing macem-macem ukuran wadhah lan jumlah produk.Kanthi kemampuan produksi kanthi kacepetan dhuwur, Mesin kasebut nawakake keluwesan ing opsi capping, nampung macem-macem jinis tutup kayata tutup sekrup, tutup snap-on, utawa dispenser pompa.Kemampuan adaptasi iki ngidini sampeyan nangani macem-macem produk kosmetik kanthi efisien, kalebu krim, lotion, serum, minyak, lan liya-liyane.

  • Isi otomatis gaya Prancis lan mesin penyegel panas kanggo tabung

    Isi otomatis gaya Prancis lan mesin penyegel panas kanggo tabung

    mesin ngisi desktop piston rotary lan mesin capping kanggo peralatan kosmetik - solusi sing serbaguna lan efisien kanggo ngisi lan nutup produk kosmetik.Mesin canggih iki dirancang kanggo njamin ngisi macem-macem formula kosmetik sing tepat lan konsisten.Mekanisme piston rotary ngidini kontrol sing akurat babagan volume produk sing disedhiyakake, njamin tingkat isi sing konsisten ing macem-macem ukuran wadhah lan jumlah produk.Kanthi kemampuan produksi kanthi kacepetan dhuwur, Mesin kasebut nawakake keluwesan ing opsi capping, nampung macem-macem jinis tutup kayata tutup sekrup, tutup snap-on, utawa dispenser pompa.Kemampuan adaptasi iki ngidini sampeyan nangani macem-macem produk kosmetik kanthi efisien, kalebu krim, lotion, serum, minyak, lan liya-liyane.