Kontak Person: Jessie Ji

Mobile/What's app/Wechat: +86 13660738457

Email: 012@sinaekato.com

page_banner

Seri otomatis lengkap

  • Mesin Cap-Screw Otomatis Cap-loading Cap-press Machine (Jenis Otomatis & Semi-otomatis & Manual)

    Mesin Cap-Screw Otomatis Cap-loading Cap-press Machine (Jenis Otomatis & Semi-otomatis & Manual)

    Mesin Makarya Video Showroom Video Pambuka Produk Mesin tutup sekrup otomatis kanthi pakan tutup otomatis minangka perbaikan paling anyar saka jinis mesin capping anyar.Pesawat katon elegan, pinter, kacepetan capping, tingkat pass dhuwur, Applied kanggo pangan, pharmaceutical, kosmetik, pestisida, Kosmetik lan industri liyane saka macem-macem botol screw-tutup.Motor papat kacepetan digunakake kanggo tutup, klip botol, ngirim, capping, otomatisasi mesin, stabilitas ...
  • Mesin Label Botol Bulat lan Datar TBJ/Mesin Label Tutup Ndhuwur (Opsional Lengkap & Semi-otomatis)

    Mesin Label Botol Bulat lan Datar TBJ/Mesin Label Tutup Ndhuwur (Opsional Lengkap & Semi-otomatis)

    Instruksi Video Kerja - Sistem kontrol mikrokomputer sing diimpor.- Layar tutul Super gedhe, gampang operate.- Motor servo diadopsi, lan presisi label tambah nalika kacepetan tambah.- Kinerja mesin luwih stabil.- Luwih saka 100 klompok pengeling-eling parameter label bisa ngerteni owah-owahan sampel kanthi cepet.- Kabeh mesin digawe saka stainless steel kelas dhuwur lan alloy aluminium nggunakake perawatan anodizing Ora bakal teyeng, kang conforms to GMP req ...
  • SJ-400 Mesin Pengisi Lotion Tempel Kosmetik Otomatis

    SJ-400 Mesin Pengisi Lotion Tempel Kosmetik Otomatis

    Produk kasebut nggabungake fungsi listrik lan pneumatik dadi siji, kanthi desain sing cukup, kinerja sing stabil, jumlah sing akurat, permukaan meja kaca, pakan botol otomatis, operasi sing tetep tanpa gangguan, kontrol kacepetan elektronik saka kacepetan ngisi lan volume ngisi lan disassembly lan reresik sing trep.Peralatan ngisi jinis anyar minangka pilihan sing paling apik kanggo realisasi produksi otomatis.

  • Sina Ekato Mesin lipat topeng rai otomatis kanthi kacepetan dhuwur

    Sina Ekato Mesin lipat topeng rai otomatis kanthi kacepetan dhuwur

    Mesin lipat topeng rai yaiku jinis mesin sing digunakake ing industri kecantikan kanggo melu lan ngemas topeng rai.Kanthi popularitas topeng rai lan topeng lembaran ing taun-taun pungkasan, mesin kasebut dadi alat penting kanggo nggawe lan ngemas topeng rai kanthi cepet lan efisien.

  • mesin ngisi cairan pneumatik pneumatik horisontal kanggo pangisi botol sabun cair sabun cuci tangan minyak

    mesin ngisi cairan pneumatik pneumatik horisontal kanggo pangisi botol sabun cair sabun cuci tangan minyak

    Presisi ngisi bisa ± 1%

    Gampang nyetel jumlah ngisi

    Kanthi operasi sing gampang lan gampang dijaga

    Ngadopsi spare parts impor

    Nyetel gear manual lan gear otomatis

    Mbusak lan nginstal kanthi gampang, lan gampang diresiki

    Kanthi stainless steel, miturut standar GMP

    Cocog kanggo produk kanthi jumlah kurang lan macem-macem liyane

     

  • Mesin Pengisian Deterjen Lotion Cairan Otomatis Shampoo Gel

    Mesin Pengisian Deterjen Lotion Cairan Otomatis Shampoo Gel

    Isi kanthi otomatis yaiku garis pangisi deterjen motor servo sing dirancang kanggo ngisi botol lan kendi karo produk saka macem-macem viskositas, wiwit saka cairan tipis banyu nganti krim kandel.Digunakake ing industri kosmetik, panganan, farmasi, minyak lan khusus, wiwit saka cairan tipis banyu nganti krim kandel lan dadi mesin pangisi sing cocog kanggo industri kosmetik, panganan, farmasi, minyak lan khusus amarga duwe fitur ngisi dhuwur. kacepetan, akurasi filing dhuwur lan applicability sudhut.