Kontak Person: Jessie Ji

Mobile/What's app/Wechat: +86 13660738457

Email: 012@sinaekato.com

page_banner

SINAEKATO- Pameran Bologna ing Italia

anyar1

SINAEKATO, produsen mesin kosmetik sing misuwur wiwit taun 1990-an, bakal ngumumake partisipasi ing Pameran Bologna sing bakal teka ing Italia.Kanthi sejarah sing sugih nyedhiyakake mesin kosmetik berkualitas tinggi, SINAEKATO seneng nampilake produk lan inovasi paling anyar ing acara bergengsi iki.

PUSAT PAMERAN (2)

Didegake ing taun 1990-an, SINAEKATO wis dadi pimpinan ing industri mesin kosmetik, nyediakake solusi mutakhir kanggo manufaktur ing saindenging jagad.Kanthi alat mesin CNC presisi dhuwur lan pusat mesin, peralatan produksi canggih, lan sistem manajemen kualitas sing ketat lan sampurna, SINAEKato setya nyedhiyakake kinerja lan keandalan sing paling dhuwur ing kabeh produke.

SME-C-100L Pengemulsi VakumMesin Pembuat Kosmetik Vakum Emulsifying Mixer 4

Ing Pameran Bologna, pengunjung bakal duwe kesempatan kanggo nemu langsung kualitas unggul lan teknologi inovatif sing ditawakake SINAEKATO.Saka mesin ngisi lan kemasan nganti peralatan nyampur lan nyampur, macem-macem produk SINAEKATO nyukupi kabutuhan produsen kosmetik kabeh ukuran.

Reverse-Osmosis-Banyu-TreatmentUTAMA

Saliyane fasilitas manufaktur sing canggih, SINAEKATO bangga karo tim elit profesional lan ahli ilmu pengetahuan lan teknologi.Kasugihan keahlian iki ngidini SINAEKATO terus-terusan nyurung wates-wates inovasi, mesthekake yen produke tansah ana ing pojok industri.

XHP-otomatis-Botol-pangatusan-SterilizerMesin Ngumbah Botol

Salah sawijining pilar utama sukses SINAEKATO yaiku komitmen kanggo nggunakake teknik lan bahan anyar kanggo njamin stabilitas lan linuwih produk.Kanthi ngetrapake metode manufaktur sing maju lan terus-terusan nginovasi desain produk, SINAEKATO njamin para pelanggan nampa solusi paling apik ing kelas kanggo kabutuhan manufaktur kosmetik.

teknik perakitan (4)

Salajengipun, dedikasi SINAEKato kanggo kualitas ngluwihi produk kanggo layanan pelanggan.Tim ahli perusahaan tansah kasedhiya kanggo menehi dhukungan lan tuntunan kanggo para pelanggan, supaya bisa entuk manfaat saka mesin SINAEKATU.

Proyek 1

Pungkasane, SINAEKATO seneng banget dadi bagian saka Pameran Bologna lan ngarep-arep bisa nampa tamu ing stan.Kanthi komitmen sing teguh kanggo kualitas, inovasi, lan kepuasan pelanggan, SINAEKATO terus nyetel standar kanggo keunggulan ing industri mesin kosmetik.Aja kantun kesempatan kanggo ngalami masa depan manufaktur kosmetik karo SINAEKATO ing Pameran Bologna ing Italia.

anyar 01


Wektu kirim: Feb-26-2024